Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Για το πως ο Πάγκαλος έχει τη λύση στο πρόβλημα της ακυβερνησίας και άλλα περίεργα των ημερών!!!



1. Απορώ πως τόσοι εγχώριοι και ξένοι εγκέφαλοι του Συστήματος, τόσα καλοπληρωμένα Think Tank του παγκόσμιου καπιταλισμού, δεν σκέφτηκαν ακόμη την πιο απλή λύση για τυχόν πρόβλημα ακυβερνησίας της χώρας μας που τόσο τους απασχολεί. Είναι μια λύση από απόψεως κόστους μηδενική και για την οποία αρκεί να αξιοποιηθεί η μαθηματική σχέση που διέπει τις ύβρεις του ευτραφούς τέως αντιπροέδρου προς τον Σύριζα με την επακολουθούσα εκτίναξη της εκλογικής του επιρροής. Αν ευρεθεί μάλιστα και ο αλγεβρικός τύπος που την εκφράζει, προς αποφυγή υπερβολικών μεγεθών, μπορεί να καθοριστεί και ο αριθμός αυτών των ύβρεων για το εναπομείναν διάστημα μέχρι τις εκλογές ώστε το βράδι της 17ης Ιουνίου να υπάρχει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση Τσίπρα με 160 π.χ. βουλευτές!
2. Τη στιγμή που τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας έχουν μετατραπεί σε γραφεία συνοικεσίων με τους επίδοξους γαμπρούς και τις πολύφερνες νύφες να μπαινοβγαίνουν και να μοιράζονται οι προίκες των εδρών σαν τα χαλκώματα τα κιλίμια και τα γυαλικά των παλιών γάμων, στην Ιπποκράτους δεν πλησιάζει κανείς και εκείνος ο έρημος ο Βενιζέλος, παρ'ότι διαθέτει θείους εις Βερολίνο και Παρισίους μοιάζει πιο δυστυχής και από τη ...Γεωργία Βασιλειάδου!
3. Ο Καρατζαφέρης, πάλι, μέσα στην απέλπιδα προσπάθεια του να αποφύγει την πλήρη εξαφάνιση του κόμματος του παίρνοντας καμιά ψήφο από τη χρυσή αυγή, τοποθέτησε ως επικεφαλής στο επικρατείας τον ...Τουταγχαμόν Κωνσταντίνο Πλεύρη αυτό το τέρας του Ναζισμού που μπροστά του ο Μιχαλολιάκος μοιάζει σαν ...Φώτης Κουβέλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: