Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Τη Ρωμιοσύνη μη την κλαίς !!!


Μην αναλώνεστε αγαπητοί μου φίλοι με αριθμητικά δεδομένα εδρών και πολυδαίδαλες εκδοχές εξουσίας, θα βρεθεί η λύση! Το μπαλάκι το πετάξαμε εκεί που πρέπει: σε αυτούς που με τη βοήθεια των ντόπιων yesmen αποφάσιζαν την τριτοκοσμική μας καταβαράθρωση χωρίς να διακινδυνέψουν τίποτα από τα δικά τους άνομα κέρδη. Εμείς σαν κάτοικοι αυτής της πληθυσμιακά μικρής χώρας πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να γιορτάσουμε αυτήν την μοναδική και μεγαλειώδη σελίδα που γράψαμε χτες, όχι μόνο  στη δική μας ιστορία αλλά και στην ιστορία όλων των λαών της Ευρώπης  που με μεγάλη λαχτάρα και αγωνία κοίταζαν χτες προς τα 'δω! Μέσα από ένα όργιο τρομοκράτησης και απειλών έσωθεν και έξωθεν -ο Σόϊμπλε δεν δίστασε να μας απειλήσει σκληρά ακόμη και το Σάββατο που εδώ απαγορεύονται οι πολιτικές δηλώσεις- υπερασπιστήκαμε την αξιοπρέπεια μας και το ιστορικό μας χρέος. Η νίκη αυτή μας ανήκει.

4 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Από τη μια χαίρομαι που έφαγε ο δικομματισμός ένα γερό χτύπημα, από την άλλη όμως για μένα ήταν αρκετά υψηλότερα απ' ότι θα έπρεπε να είναι τα ποσοστά που πήραν τα 2 μεγάλα κόμματα. Γιατί ρε γμτ να εξακολουθούν να ψηφίζουν ΝΔ; Γιατί να βγαίνει το πασοκ 3ο; Ούτε 13ο δε θα πρεπε να είναι. Και τα ποσοστά της χρυσής αυγής; Μυαλό δεν έχει ο κόσμος; Ως πότε θα ψηφίζουν οι πολλοί αντιδραστικά και εκδικητικά;
Θα μου πεις, οι αλλαγές χρειάζονται χρόνια για να συμβούν, αλλά τα ποσοστά αυτά και ειδικότερα της χρυσής αυγής δε με παρηγορούν καθόλου.

Roadartist είπε...

Έγινε μια αρχή. Πάλι καλά. Συμφωνώ.

navarino-s είπε...

@γυάλινο δάκρυ
Καλώστην τη φιλενάδα μου!
Έχεις δἰκιο να ανησυχείς για τη χρυσή αυγή αλλά εγὠ πιστεύω ότι οι πιο πολλοί δεν τους ήξεραν και τώρα που αποκαλύπτονται θα τους εγκαταλείψουν, όπως έγινε άλλωστε με τέτοια σχήματα σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη.

navarino-s είπε...

@Roadartist
Πολύ σωστά!