Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

KKE και ΛΆΟΣ χέρι-χέρι εναντίον Ερντογάν!!!


Παλιά τα κομμουνιστικά κόμματα διακρίνονταν για τον διεθνισμό τους, υποστήριζαν την ειρηνική συνύπαρξη των λαών και τον αφοπλισμό και μια κίνηση όπως η επικείμενη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας θα χαιρετιζόταν ως ένα θετικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, ιδίως σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία όπως η σημερινή και με τις ασήκωτες και για τους δυο λαούς, τεράστιες αμυντικές δαπάνες.
Η κυρία Παπαρήγα όμως βλέπει το πράγμα αλλιώς και σε πλήρη συμπόρευση με τον εθνικό μας Κέρβερο Καρατζαφέρη εκφράζει τους φόβους της για παραχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Φαίνεται πως πείστηκε από τη συντρόφισσα της κυρία Κανέλλη -τη νεόκοπη εθνική μας κομμουνίστρια και εκδότρια του περιοδικού "Νέμεσις" κάτι ανάμεσα Παπάγο και Ζαχαριάδη- που μαζί με το Χρήστο Γιανναρά, Νεοκλή Σαρρή, Γιώργο Καραμπελιά και Χρύσανθο Λαζαρίδη τυγχάνουν θιασώτες της θεωρίας του "Νέου Οθωμανισμού" που θέλει να μας κάνει μιά ...χαψιά!!!
Ευτυχώς όμως που οι φύλακες γρηγορούν!!!

10 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό κάμαρη, Είναι γνωστή οι κύριοι, "Το 'φθηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά"

Μπανάνες είπε...

Αφού έτσι νομίζουν ότι παιρνουν ψήφια...
Για όποιον δεν το έχει διαβάσει το πολύ καλό άρθρο του Ν.Δήμου στη lifo με τιτλο Κομμουνιστική ευφυΐα

http://www.ndimou.gr/articledisplay.asp?cat_parent=45&time_id=541&cat_id=45

navarino-s είπε...

@Διακαιόπολις
Πολύ σωστά!
Την καλησπέρα μου!

navarino-s είπε...

@Μπανάνες
Όπως το λες: τα ...ψήφια!
Καλό βράδυ!

WCF είπε...

einai enoxlitiki i antidrasi pollon sti episkepsi ERdogan...pote tha paei o laos aftos mprosta?

navarino-s είπε...

@Irini
Ενοχλητική και περίεργη γιατί ακόμη και την εκδοχή των κακών προθέσεων εκ μέρους του επισκέπτη να πάρουμε, για συζητήσεις έρχεται ο άνθρωπος και μπορούμε να αρνηθούμε ευγενικά!

ange-ta είπε...

"Η κυρία Παπαρήγα όμως βλέπει το πράγμα αλλιώς και σε πλήρη συμπόρευση με τον εθνικό μας Κέρβερο Καρατζαφέρη εκφράζει τους φόβους της για παραχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων!"

Δεν κατάλαβες, ο Καρατζαφέρης είναι της δικής σας άποψης και καθόλου δεν συμβαδίζει με την Α.Π., γιατι βλέπεις άλλο πατριώτης άλλο πατριδοκάπηλος! σήμερα το ΠΑΣΟΚ έχει "πλήρη συμπόρευση" με το ΛΑΟΣ και όχι το ΚΚΕ με το ΛΑΟΣ

Οσο γα την επίσκεψη του παλυχρονεμένου σας βεζύρη, με αυτο το πλευρο να κοιμάστε, ότι έρχεται για να βοηθήσει τη χώρα μας.

Αν ακούσατε απόψε τη Χούχλη, ο βεζύρης ήταν σαφής: Θέλει το Αιγαίο τούρκικο.

αντε παιδάκια, καλό ύπνο! Οταν θα ξυπνήσετε θα φοράτε μια ωραία μαντηλα. Μπορεί όμως και να σας πάει. Ο ραγιαδισμός είναι ιδεολογία και μάλιστα της μόδας.

ange-ta είπε...

http://ange-ta.blogspot.com/2010/05/blog-post_12.html

Δεν είναι στο χέρι μας να εμποδίσουμε την επίσκεψη του Ερτογκάν.
Είναι όμως στο χέρι μας να διαμαρτυρηθούμε γι αυτήν και θα το κάνουμε!

navarino-s είπε...

@ange-ta
Στο "πατριδοκάπηλος" του Καρατζαφέρη έχεις δίκιο.
Έχεις ένα επίπεδο σαν μπλόγκερ, όμως, και μην το ρίχνεις τόσο χαμηλά με το εκφράζεσαι τόσο αφοριστικά και απαξιωτικά για τις απόψεις των άλλων!

Ευγενία Γεωργιου είπε...

χασαμε την εμπιστοσυνη μας στα παντα ψαχνουμε ,υποψιαζομαστε,δηλητηριαζομαστε καιτιποτα δεν πηγαινει μπροστα ασ βαλουμε ενα χερακι μπας και αναποδογυρισουμε τη ζωη βγουμε απο τη μιζερια μας